Samen eten


‘Samen Eten’ is inmiddels een vaststaand begrip onder de kerkgangers in de Ontmoetingskerk en niet meer weg te denken. Dit doen we zo’n 6 keer per jaar. Een lekkere maaltijd en een praatje met tafelgenoten, wie wil dat nou niet. Om 18:00 kun je tegen betaling van € 6,50 aanschuiven voor een compleet driegangenmenu. Dit is inclusief je drankjes en de koffie of thee ná met iets lekkers. 

De laatste keer voor de zomervakantie dat we Samen Eten, houden we traditiegetrouw een barbecue (€ 7,50).


We kondigen de data aan in de digitale Ontmoeting. Wel graag aanmelden zodat de kookgroep weet voor hoeveel personen zij eten klaar moeten maken. 


Aanmelden doe je door te mailen of te bellen:

 

Contact: 
E-mail: 
Telefoon: 

de diaconie

diakonie.pkn.7kamp@gmail.com

06-22 432 707

Eerstvolgende data:


Woensdag 29 mei 2024

Woensdag 17 juli 2024 - BBQ

Dinsdag 3 september 2024

Dinsdag 15 oktober 2024

Dinsdag 19 november 2024

 

Dinsdag 16 april 2024

Dinsdag 16 april werden de tafels weer feestelijk gedekt om deelnemers te ontvangen, voor een heerlijk samengesteld menu. Aan tafel is er alle ruimte voor een gesprek met tafelgenoten, onder het genot van een lekker drankje. Samen eten is een goed moment voor ontmoeting zeker bij het nuttigen van een lekkere maaltijd. 

Donderdag 7 maart 2024


Dinsdag 16 januari 2024

Vrijdag 27 oktober 2023: Samen Eten en aansluitend workshops in het teken van het 40-jarig jubileum.

 

In verband met het overlijden van Frans Woudenberg, onze gewaardeerde en geliefde scriba, en diens utivaartdienst op zaterdag 28 oktober,  gingen de geplande workshops in het teken van het 40-jarig jubileum niet door. 


Wel genoten we deze avond van een extra feestelijke 5-gangen maaltijd met een uitgebreid dessertbuffet, dat nog lang in onze herinnering zal blijven. 


Het was heerlijk en fijn om met zovelen samen te eten!

 

Dinsdagavond 5 september 2023.

We hebben samen weer heerlijk genoten van een lekkere oosterse maaltijd met loempiaatjes, bami en fruit.

 


Donderdag 13 juli 2023 hielden we weer onze traditiegetrouwe barbecue. Door de wat mindere weersvoorspellingen, werden de lekkernijen binnen opgegeten, wat het niet minder gezellig maakte. Dank aan alle mannen die de heerlijke vlees en vis op de barbecue hebben bereid.


 


Onze vaste vrijwilligers die er steeds maar weer voor zorgen dat we van een heerlijke maaltijd kunnen genieten, Gonny, Marijke en Marion, werden deze keer ook eens in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor alle goede zorgen! Kanjers zijn jullie!