Onze predikant: Jils Amesz.

Beste lezer,Sinds 27 januari 2002 ben ik predikant in de Ontmoetingskerk in 7Kamp. Eerder werkte ik in Ridderkerk-Slikkerveer als gemeentepredikant en in Sommelsdijk, Barendrecht, Zuid-Beijerland en Gorinchem als interim-predikant. Ik studeerde theologie in Utrecht en Leiden.


Als predikant ben ik het meest zichtbaar in de zondagse diensten en op feestdagen. Verder kunt u me aantreffen op allerlei plekken in de kerk: bij gesprekskringen of vergaderingen, bij verschillende activiteiten , of zomaar aan de koffie in het kerkgebouw. 


Rondom de kruispunten van het leven, bij geboorte, huwelijk en overlijden, kan er behoefte zijn aan verdieping en komt de kerk misschien opnieuw of voor het eerst in beeld. We willen als kerkelijk gemeenschap hartelijk gastvrij zijn voor wie een ogenblik wil schuilen, voor wie het gesprek zoekt, voor wie aan wil haken, voor wie zijn nood wil klagen of zijn vreugde wil delen. We zijn benieuwd naar uw verhaal en hopen dat u zich thuis zult voelen.


Daarnaast ben ik aanspreekbaar voor een ieder die behoefte heeft aan een gesprek over zingeving en geloof of voor wie op de kruispunten een gesprekspartner zoekt.


Jils Amesz


Je kunt me bereiken via: 

e-mail      :  jga919@xs4all.nl of 

telefoon  : 06 391 39 391


Voor een overdenking van onze predikant Jils Amesz met een sfeerimpressie van de Ontmoetingskerk klik je hier.