Ben jij op zoek naar God? 

Het bijzondere nieuws is: God is ook op zoek naar jou!

Op zoek gaan naar God is een ontdekkingsreis.

Het brengt allerlei vragen met zich mee. Vragen die leven bij veel mensen, christelijk of niet.
Voor heel wat mensen is God vaag, ver weg en niet persoonlijk. Maar God wil juist een God van dichtbij zijn.
God wil graag dat je hem leert kennen zoals hij echt is. God is ook op zoek naar jou!


Binnen de Ontmoetingskerk bieden we je meerdere mogelijkheden om je te helpen bij jouw zoektocht.
Juist door jouw ervaringen te delen,  jouw vragen te stellen en te leren van elkaar, ga je ook zelf nadenken over wat je nu wel of niet gelooft en kun je verder komen in je zoektocht naar God.

In de naam Ontmoetingskerk komen de kernwoorden bezield, betrokken en open bij elkaar. De kerk als plek om de ontmoeting met God te vieren en ons verlangen om voor allerlei mensen op deze plek in Rotterdam een ontmoetingsplek te zijn.

Elke zondagmorgen is er om 10:00 uur een kerkdienst in ons gebouw aan de Ben Websterstraat 1 in Rotterdam. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat jouw verhaal ook is; Loop gerust eens binnen! Je bent van harte welkom!!

Zou je met anderen verder willen zoeken naar God, bijvoorbeeld door een cursus, gespreksgroep of activiteit die het beste bij jou past? Bij de pagina's Activiteiten en Kerkdiensten kan je meer informatie hierover vinden.

Misschien is een vertrouwelijk gesprek onder vier ogen nog meer passend voor je of wil je meer weten? Laat het ons weten via deze link!