Welkom, wat fijn dat je er bent!

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat je verhaal ook is, je bent altijd van harte welkom bij de Ontmoetingskerk Zevenkamp.


Ben je op zoek naar God? Klik dan hier

Wil je meer weten over de Ontmoetingskerk Zevenkamp, dan kun je daar meer over vinden op de pagina Wie we zijn? en de andere pagina’s van deze website.


Samenkomsten
We hopen je ook graag te zien! Loop gerust op zondag binnen om een kerkdienst bij te wonen of meld je aan voor een van de vele activiteiten! Wees welkom!


GeloofsABC
Lijkt het je leuk om samen met anderen het Christelijk geloof (opnieuw) te verkennen? Misschien is het GeloofsABC dan iets voor jou. Klik hier voor meer informatie daarover.


Voel je vrij om de kerkdienst of een andere activiteit mee te maken en zo te kijken of de Ontmoetingskerk Zevenkamp bij jou past. Er staat meestal bij de deur iemand van ons welkomstteam om je de weg te wijzen en eventuele vragen te beantwoorden. Zij zijn gewend om nieuwe mensen te ontvangen. Na de kerkdienst is er ruimte voor ontmoeting onder het genot van een kop koffie of thee. Dit is een goede gelegenheid om een praatje te maken en jouw vragen te stellen.

Je kan ook altijd een van de mensen van de kerkenraad aanspreken voor meer informatie of een goed gesprek. Klik hier om te zien wie dat zijn.Meer weten?

Wil je onze nieuwsbrief (de Digitale Ontmoeting) ontvangen? Of een introductiegesprek met iemand die je meer kan vertellen over Ontmoetingskerk Zevenkamp? Neem dan contact met ons op!